Magyarország új turisztikai gyöngyszeme 

EGYEDÜLÁLLÓ PROJEKT A TÉRSÉGBEN

A projekt keretében Magyarország első fedett sípályáját valósítjuk meg, amely egyedülálló beruházásnak tekinthető a térségben. A projekt célja, hogy lehetőséget biztosítson a szabadidős sportokat kedvelők számára egy megbízható, egész évben üzemelő sícentrum használatára. A létesítmény használatát a hazai és külföldi beutaztató vendégeknek kínáljuk, folyamatos bevételt biztosítva az a létesítményben üzemelő vállalkozások és környezetében elhelyezkedő szállások számára.

Az év bármely szakában

KIKAPCSOLÓDÁS MINDENKI SZÁMÁRA

A sícentrum egész évben szolgálja vendégei igényeit, legyenek akár gyerekes családok, síelni tanulók, hosszabb síutazást tervezők, aktív versenysportolók, rendezvényt szervező cégek vagy az extrém téli sportok szerelmesei.

KEDVEZŐ JELLEMZŐK

SÍPÁLYA FŐBB ADATAI

Jellemzők Paraméterek
Hóbiztosság: 100%
Hóvastagság: völgyben: 50 cm, csúcson: 50 cm
Látási viszonyok: kiválóak
Hőmérséklet: -4 ℃
Szél: 0 km/h
Lavinaveszély: 0%
Megközelíthetőség: Autópálya-lehajtó

Fedett lesiklópályák

Mintegy 16’000 m2-nyi fedett csarnok egy hosszabb lesikló-, egy ügyességi és egy tanulópályával, felvonókkal teljes téli élményt nyújtva az év minden napján.

Sí- és snowboard-felszerelés kölcsönzése

Akár fürdőruhában is érkezhet – szükség esetén teljes, jó minőségű felszerelést biztosítunk látogatóink részére.

Sí és snowboard-oktatás

Tanulópályánkon felkészült oktatók vállalják minden korosztály oktatását – hogy a sí-utazáskor már csak az élményeket gyűjtse!

Színvonalas vendéglátás

A sícsarnokkal közvetlen kapcsolatban álló közösségi térben önkiszolgáló étterem, kávézó, bár várja a betérő vendégeket. Kisebb vagy nagyobb csoportok részére vállaljuk rendezvények, tréningek helyszín-biztosítását.

Síeljen bármikor

A Napfény városában

A sícentrum megvalósulását a helyszín még érdekesebbé teszi, hiszen amellett, hogy Szeged nagyon kedvező időjárással rendelkezik hazánkban, a Budapesttel összekötő M5-ös autópályának, valamint a szerb, a román és a horvát határ közelségének köszönhetően több millió ember számára teszi elérhetővé a síelés élményét. A beruházás révén olyan szolgáltatások jelennek meg a térségben, amelyekre ezidáig csak Nyugat-európai országokban volt példa.

Partnereink

kiskorossy_halaszcsarda_logo_w
wintersteiger_s2
pisten_bully_s
mszbsz_logo_s
atomic_s
salomon_s
skidata
graboplan_logo_kek
mkaiokoailnonngj
mcajmdfnmhgadgjj
sunkid
technoalpin
transsolar

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT?

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

KAPCSOLATTARTÓ

Dr. Bálint András

Projektvezető
SkiSzeged

skiszeged@skiszeged.hu
+36-30/235-0230
www.skiszeged.com

EnglishHungary